Evenimente prilejuite de împlinirea a zece ani de Vest Phoenix Cover și...

Evenimente prilejuite de împlinirea a zece ani de Vest Phoenix Cover și 50 de ani de carieră muzicală pentru Titi Dragomir

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Vest Phoenix Cover aniversează în 2023 zece ani de existență, iar solistul formației, Titi Dragomir celebrează în acest an împlinirea a 50 de ani de carieră muzicală. Trupa a susținut un concert la sfârșitul săptămânii trecute la Porto Arte, evenimentul fiind dedicat tuturor femeilor.

„Vest Phoenix Cover a luat naștere cu zece ani în urmă, iar în luna ianuarie a acestui an am organizat primul concert aniversar la care a participat și Nicu Covaci. Vom continua seria de evenimente aniversare. Am vorbit cu cei de la TVR și am stabilit că vom face zece concerte, iar unul dintre acestea va fi unul mai mare și va fi realizat și cu sprijinul celor de la Viniloteca. Pentru acest an intenționăm să facem și un concert care să marcheze împlinirea a 50 de ani de când fac muzică, sperăm să fim sprijiniți de Consiliul Județean și de Primăria Timișoara.


Începuturile mele sunt legate de clubul de la Fabrica de Bere unde mergeam cu tata lui Lajos Varadi, acolo am început să cânt alături de trupa Pacifica prin 1973. Al doilea concert al nostru a fost la clubul Tehnolemn, unde mai erau multe trupe bune. Este o mare bucurie pentru mine să cânt din nou alături de Lajos Varadi, cu care am cântat în trecut în multe ocazii. Noi avem vreo șase compoziții proprii și două prelucrări din folclor și vrem să scoatem un disc, dar e greu. Ne-am gândit să scoatem chiar un vinil, dar încă nimic nu e sigur. Vrem ca evenimentele noastre să fie apreciate de public și sperăm ca în demersurile noastre să fim ajutați și de decidenții care alcătuiesc programul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023“, a spus Titi Dragomir, solistul Vest Phoenix Cover.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.