Intervenție de urgență a pompierilor după o alunecare de teren pe o...

Intervenție de urgență a pompierilor după o alunecare de teren pe o șosea din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-820368226">

Alunecare de teren în această după-amiază, pe o șosea din zona localității hunedorene Vorța. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

„Pompierii Secției Ilia au intervenit pe drumul județean Ilia – Țebea, DJ 706, pentru degajarea părții carosabile acoperită cu pâmânt în urma unei alunecări de teren produsă din cauza precipitațiilor abundente din ultimele zile. Alunecarea de teren s-a produs, în această dimineață, pe porțiunea de drum care traversează comuna Vorța, în zona Visca, neînregistrându-se victime sau autoturisme surprinse de căderea rocilor și a solului. Pompierii au acționat manual și au deblocat un sens de mers pentru a asigura, într-o primă fază, reluarea parțială circulației autovehiculelor. Pentru deblocarea totală a căii rutiere acționează, la această oră, cu utilaje grele, echipe de muncitori de la societatea care administrează drumul județean”, a transmis ISU Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.