Un bărbat fără permis a încercat să scape de polițiști. Cum și-a...

Un bărbat fără permis a încercat să scape de polițiști. Cum și-a încheiat cursa printr-un municipiu din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Aventură la volan după miezul nopții pentru un bărbat fără permis din Deva, care a ignorat semnalele polițiștilor și a gonit pe roșu într-o intersecție din orașul de la poalele cetății.

Ieri, în jurul orei 0.40, polițiștii au observat în trafic un autoturism care se deplasa sinuos pe bulevardul Decebal, din Deva, spre intersecția semaforizată cu bulevardul Iuliu Maniu, motiv pentru care au solicitat oprirea mașinii folosind semnalele acustice și luminoase.


Autoturismul și-a continuat însă deplasarea și a pătruns în intersecția cu bulevardul Iuliu Maniu, trecând pe culoarea roșie a semaforului şi oprindu-se la intersecția bulevardului Iuliu Maniu cu aleea Magnoliei.

”La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Deva, cu privire la care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că nu deține permis de conducere. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Deva, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în comunicatul poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.