Un șofer beat și unul drogat, prinși de polițiști pe șoselele din...

Un șofer beat și unul drogat, prinși de polițiști pe șoselele din Timiș

1
DISTRIBUIȚI
<


p>Un șofer beat și unul drogat, au fost prinși la volan de polițiști pe șoselele din Timiș, în noaptea de luni spre marți.

La data de 6 martie 2023, în jurul orei 20:40, polițiștii orașului Buziaș au oprit pentru control în localitatea Bacova, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 61 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 7 martie 2023, în jurul orei 1:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control în localitatea Giroc, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

1 COMENTARIU

  1. “La data de 7 martie 2023, în jurul orei 1:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control în localitatea Giroc, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani”

    Este 7 Martie 2023 ora 22:34. Se prezice in viitor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.