Delegaţie CCIAT, la Ambasada Poloniei. Se pun bazele unor proiecte economice cu...

Delegaţie CCIAT, la Ambasada Poloniei. Se pun bazele unor proiecte economice cu un oraş înfrăţit

0
DISTRIBUIȚI

În cursul acestei săptămâni, o delegație a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, condusă de președintele CCIAT, Florica Chiriță, a fost invitată la ambasada Republicii Polone în România, unde a avut o întrevedere cu Natalia Piotrowska, însărcinat cu afaceri ad interim și cu Crina Bârlădianu, expert senior la secția politico-economică a ambasadei.


Discuțiile au vizat în principal stabilirea unei agende de lucru comune, cu rezultate în beneficiul comunității de afaceri timișene.

S-a stabilit organizarea unui forum de afaceri România-Polonia la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, în cursul celui de-al doilea semestru al acestui an, sub egida ambasadei Poloniei, iar CCIAT urmează să contacteze Camera Bilaterală de Comerț şi Industrie Polono-Română, Camera Națională de Comerţ a Poloniei din Varșovia și primăria oraşului Lublin, prin departamentul de strategie și antreprenoriat, în vederea inițierii de evenimente economice.

Președintele CCIAT, Florica Chiriță, a ținut să precizeze că „așa cum spun de fiecare dată la întâlnirile cu corpul diplomatic sau camere de comerț din străinătate, o îmbinare a afacerilor cu cultura nu poate fi decât benefică. O comunitate animată din punct de vedere cultural stimulează creativitatea și încurajează spiritul antreprenorial. În acest context, primăria orașului Lublin, care este înfrăţit cu Timişoara, poate asigura și componenta culturală a evenimentelor de business pe care urmează să le organizăm la Timișoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.