Întreruperi în furnizarea căldurii şi apei în mai multe zone din Timişoara....

Întreruperi în furnizarea căldurii şi apei în mai multe zone din Timişoara. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

 

Colterm a anunţat că în urma notificării de la E-Distribuție Banat, referitoare la faptul că azi, până la ora 17, sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 44 și PT Madgearu, întrerupe furnizarea apei calde de consum, a apei reci hidrofor și a încălzirii în perimetrul punctelor termice menționate.

„Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Bogdănești, Circumvalațiunii, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatii, Academician Sextil Puşcariu, Suceava, Zenit, Virgil Madgearu și Mihai Viteazu”, se arată în comunicatul companiei de termoficare.

Totodată, potrivit unei înștiințări primite de la Aquatim SA, conform căreia până la ora 16 sunt planificate lucrări de cuplare a conductelor la intersecția Bulevardului Cetății cu străzile Amforei și Iancu Flondor, „se va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor la punctele termice 44, 47 și 48.


Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi: Amforei, Cetații, Labirint, Stelelor, Timiș, Circumvalațiunii, Gh. Lazăr, Intrarea Umbroasă, Teiului, Burebista, Bogdănești, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatii, Academician Sextil Puşcariu, Suceava și Zenit”.

Tot azi, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, până la ora 17, la punctul termic 56. „Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 1 Decembrie, Aleea Sportivilor, Bradul, Bucegi, Carpați, Cerna, Surorile Martir Caceu, P-ța Bihor, Pădurarilor, Someș și Stejarul”, mai informează Colterm.

Tot azi, până la ora 16 se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Dalli, Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir. De asemenea, apa e întreruptă pentru remedierea unor avarii, pe străzile Mehadia, Soroca, din Timişoara, precum și în Pișchia, Murani și Moșnița Nouă, până la ora 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.