Oferta de Paște, prelungită de RPC Group

Oferta de Paște, prelungită de RPC Group

0
DISTRIBUIȚI

Dezvoltatorul RPC Group a pregătit proiectul imobiliar mixt de case, apartamente și spații comerciale:  RPC Village.

Localizat în partea de vest a Timișoarei, în zona Mehala, cartierul rezidențial integrează în prima etapă 30 construcții de tip duplex având zid dublu si 52 de apartamente cu strazi asfaltate, trotuare, arbori, iluminat public, 4000 mp de spatii verzi, supermarket, gradinita si scoala primara.

RPC Village, etapa I, așteaptă la începutul lunii mai asfaltul și trotuarele.


Casele sunt de tip duplex CU PERETI DUBLI în regim P+1, cu 4 dormitoare, 3 băi, living, bucatarie  și beneficiaza de teren cu suprafete cuprinse intre 215 si 300 mp.

Apartamentele au suprafețe utile cuprinse între 36 și 62mp, iar cele de la etaj retras se bucură de  terase de 52mp. Locuințele se predau finisate, la cheie, racordate la toate utilitățile.

Noul cartier va da un refresh stilului de viață al rezidenților, pentru că locuințele se pliază perfect pe activitatea omului contemporan activ, care simte nevoia să se înconjoare de liniște atunci când ajunge acasă, totodată având avantajul de a accesa rapid orice parte a orașului, ACCES LA MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN.

Cu un mix inteligent de arhitectură, urbanistică și servicii complementare, rpc group  dezvoltatorul dorește să construiască mai mult decât locuințe: o comunitate formată din cât mai multe familii fericite și împlinite care și-au realizat visul de a avea o casă nouă.

Proiectul se bazeaza pe un mix de relaxare si confort, fiind completat de un parc in interiorul complexului, dotat cu echipamente de joaca, zone verzi modern amenajate, arbori, de o cladire multifunctionala cu spatii comerciale, precum si de o gradinitia si scoala primara.

Casele și apartamentele sunt puse în vânzare direct de către dezvoltator, fara comision, iar mai multe informații despre noul concept de locuințe puteți afla de pe site www.rpc-vil.ro sau contactând unul dintre reprezentanții de vânzări la 0722 379 545.