Patru bărbaţi s-au bătut la o terasă din Timişoara. De la ce...

Patru bărbaţi s-au bătut la o terasă din Timişoara. De la ce a pornit conflictul

4
DISTRIBUIȚI

Patru bărbați au fost reținuți după ce au provocat un scandal uriaș la o terasă din centrul Timișoarei.

Potrivit Poliției Timiș, scandalul a început în jurul orei 22:00, la o terasa din Piața Unirii, între mai multe persoane.

Au intervenit două echipaje de poliție și un echipaj de jandarmi, care au identificat persoanele implicate și le-a conduse la sediul secției pentru audieri.

În urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca doi bărbați în vârstă de 28 de ani, în timp ce se aflau pe terasa din Piața Unirii, au fost abordați de către alți doi bărbați în vârstă de 28 și 55 de ani, cu privire la un conflict mai vechi.


Ulterior, discuția a degenerat și cei patru au început să îşi aplice reciproc lovituri.

În cauză s-a intocmit dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Hunedoara.

4 COMENTARII

  1. Realitatea a fost ca la terasa au fost 4 barbati si 2 femei, ce-i 2 tineri de 28 de ani au trecut in jurul terasei si i-au vazut, una dintre fete avea o datorie de 1000 de lei iar ce-i doi au mers sa o intrebe cand ii va restitui datoria. Iar ce-l de la terasa a sarit direct la bataie la unul dintre baieti, iar imediat sau rodicat toti 4, acesta la evitat pana cand a fost lovit si a raspuns si el intrun final iar de acolo a degenerat totul. P.S am fost acolo chiar langa ei. Ce-i de la terasa au pornit scandalul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.