Bărbat dat în urmărire națională, prins de polițiști la Timișoara din cauza...

Bărbat dat în urmărire națională, prins de polițiști la Timișoara din cauza live-urilor de pe TikTok (video)

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat dat în urmărire pentru că are de ispășit o pedeapsa cu închisoarea a fost prins de oamenii legii care și-au dat seama unde se află în urma unor clipuri postate pe TikTok. De altfel, polițiștii l-au „săltat” pe condamnat chiar în timpul unui astfel de „live”.

„La data de 2 mai 2023, în jurul orei 23:00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Sectorului 6 București cu privire la un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Dâmbovița, condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.


Totodată, pe numele acestuia figurează și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. În urma investigațiilor efectuate în mediul on-line, acesta a fost depistat în municipiul Timișoara, fiind ridicat de polițiști în timp ce făcea live pe o rețea de socializare”, a transmis IPJ Timiș.

Condamnatul a ajuns după gratii în Penitenciarul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.