Premii pentru muzicieni din vestul țării la festivalul Constelații Rock: Dincolo de...

Premii pentru muzicieni din vestul țării la festivalul Constelații Rock: Dincolo de Ziduri, The Hidden Jester, Ceitrei și Francis Mozes

0
DISTRIBUIȚI
Formația Dincolo de Ziduri a câștigat premiul întâi al competiției

Muzicienii din vestul României care au participat la sfârșitul săptămânii trecute la festivalul Constelații Rock 2023, care a avut loc la Râmnicu Vâlcea, s-au ales cu o serie de premii. Trupa timișoreană Dincolo de Ziduri a câștigat locul întâi al festivalului și s-a ales cu dreptul de a participa la Gala Constelații Rock care va avea loc în aceeași localitate în luna septembrie.

Formația The Hidden Jester din Jimbolia a cîștigat o participare la festivalul Bikers For Humanity Rock Fest 2024, acordat de către Cristian Hrubaru, iar Tiberiu Back din trupa arădeană Ceitrei a fost desemnat cel mai bun basist al festivalului. Francis Mozes din trupa timișoreană The Bandits a cîștigat premiul de cel mai bun clăpar.

Dincolo de Ziduri a lansat recent albumul Antiteză. Formația a luat naștere în 2009, când membrii acesteia și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Membrii formației abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente.

The Bandits este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bas, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce și a lansat albumul de debut, „Povești din Pandemie” anul trecut.

Francis Mozes a câștigat premiul de cel mai bun clăpar

Formația The Hidden Jester a luat naștere la mijlocul anului 2018 la inițiativa lui Cristian Tucă, care s-a gândit să transpună într-un album mai multe idei adunate de-a lungul timpului.


Primul disc The Hidden Jester, „Mr. Anderson’s Journey Through Various States Of Mind” a fost lansat cu câțiva ani în urmă, iar cel mai recent disc al lor este intitulat „Devil in my head“.

The Hidden Jester

Trupa Ceitrei din Arad a lansat recent o nouă melodie din repertoriul regretatului muzician Valeriu Sterian, un remake al piesei „Cu iubirea de moșie“, apărută în 1977 la casa de discuri Electrecord. Trupa arădeană care a luat naștere cu trei ani în urmă a lansat albumul de debut CI3 în 2022 și pregătește pentru acest an un nou material discografic care va avea diverse prelucrări de melodii autohtone.

Formația Ceitrei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.