Voluntari din Olanda, implicați în căutarea ultimei persoane dispărute în accidentul din...

Voluntari din Olanda, implicați în căutarea ultimei persoane dispărute în accidentul din Periam Port

1
DISTRIBUIȚI

Zece voluntari din Țările de Jos, printre care se numără și trei români, s-au alăturat căutărilor pe râul Mureș a ultimei victime dispărute în urma accidentului din Periam Port din 30 aprilie.

Signi Zoekhonden va interveni pe parcursul zilei cu o echipă profesionistă de scafandri, sonare și cinci câini de căutare cadavre pe apă.


Aceștia sunt special dresați pentru a-și dezvolta abilitățile de detectare a mirosului specific rămășițelor umane, precum și tehnicile de căutare. Totodată pot salva și persoane cu semne vitale. Câinii sunt învățați să diferențieze mirosuri și să localizeze sursa lor.

Pompierii militari continuă căutările pe râul Mureș pentru identificarea fetiței, în vârstă de aproximativ șapte ani, dispărută în urma accidentului de la finele lunii trecute.

Reamintim că pe 30 aprilie o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat pe râul Mureș, în zona Periam Port. Dintre acestea, opt persoane au fost scoase din apă. Pentru un copil în vârstă de aproximativ trei ani a fost declarat decesul. Ulterior au fost găsite cadavrele celor doi bărbați dispăruți.

1 COMENTARIU

  1. asa ceva!!!! mai era un ciudat de militian in timisoara care spunea ca dreseaza caini sa gaseasca cadavre in apa …pai daca pute il simti nu ai nevoie de caine …
    Dar 100% este acelasi militian cu prosteala cu caini care gasesc ei inecati

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.