Încă un suspect prins de polițiști în cazul familiei din Banat sechestrate...

Încă un suspect prins de polițiști în cazul familiei din Banat sechestrate și jefuite în propria locuință

0
DISTRIBUIȚI

Patru bărbați bănuiți că au intrat în casă peste o familie din Oravița, acum aproape patru luni, au fost depistați de polițiștii cărășeni în celălalt capăt al țării. Trei suspecți au fost prinși de polițști în luna aprilie, iar un al patrulea a fost reținut ieri de oamenii legii, la Tulcea.

„Ieri, 19 iunie, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Tulcea, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.


În urma activităților au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă de interes în cauză, iar un bărbat de 30 de ani din județul Tulcea a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului. Bărbatul de 30 de ani împreună cu alți trei bărbați sunt bănuiți ca în noaptea de 1 spre 2 martie 2023 ar fi sustras prin exercitarea de acte de violență, o sumă de bani din locuința unor persoane din orașul Oravița, persoane pe care le-ar fi lipsit de libertate în mod ilegal”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Față de ceilalți trei bărbați bănuiți de comiterea faptelor au fost dispuse măsuri preventive în cursul acestui an. Astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz pentru dispunerea de măsuri legale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Caraș-Severin și de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activitățile desfașurate ieri în județul Tulcea, au participat și polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.