Roxana Iliescu despre Alin Nica: „Dă dovadă de o anumită labilitate psihică”

Roxana Iliescu despre Alin Nica: „Dă dovadă de o anumită labilitate psihică”

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Roxana Iliescu (PSD) a vorbit la PRESSALERT LIVE despre cele mai recente mutări de pe scena politică locală, în perspectiva alegerilor din iunie. Aceasta vede echipa Fritz – Nica drept un eșec anunțat.

„Este un plan eșuat din start, de la premisele modului în care s-a constituit acea alianță. Nu are cum să fie o variantă viabilă serioasă pentru Timișoara, respectiv județul Timiș. Aș spune că frizează ridicolul. Până ieri s-au jignit, s-au denigrat, circulă și acum filmulețele în care inclusiv Nica avea cuvinte deloc onorabile la adresa primarului Fritz, ca acum să spună că e varianta cea mai bună”, a spus Iliescu.

Avocata consideră că schimbarea bruscă de atitudine a lui Alin Nica, susținător al lui Nicolae Robu cu câteva săptămâni în urmă, iar apoi aliat al lui Dominic Fritz, nu este normală.

„Eu n-am foarte multă experiență politică, încep să am, dar sunt mulți în Timișoara și județ cu mult mai multă experiență.


Am văzut că relațiile se mai schimbă de-a lungul timpului, în politică. Unii sunt prieteni astăzi, dar peste ceva timp ajung să nu mai fie prieteni, apoi se reîmprietenesc peste câțiva ani și tot așa. Numai că la oamenii ăștia s-au schimbat lucrurile de pe o zi pe alta, efectiv. Nica a venit în fața timișorenilor și le-a spus că Nicolae Robu este primarul de care au nevoie. Nu acum cinci ani, ci zilele trecute. Plus cuvinte deloc de laudă la adresa actualului primar. Nu poți să spui asta azi, și mâine, la propriu, să spui invers. Dă dovadă de o anumită labilitate psihică. Nu se poate astăzi să crezi cu certitudine un lucru, și mâine să crezi exact invers. N-am găsit alt termen mai potrivit. Poate e dur, dar am fost obișnuită în mandatul ăsta să fiu atacată pentru lucruri mult mai mici, așa că…”, a declarat consiliera locală la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.