Misiune economică în China, organizată de CCIAT

Misiune economică în China, organizată de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 3 – 11 noiembrie o misiune economică în Republica Populară Chineză, la Shanghai și Beijing.

Evenimentul oferă firmelor timișene oportunitatea de a participa la China International Import Expo (CIIE), cea mai mare manifestare dedicată importului organizată pe plan mondial, care se desfășoară la Centrul Național de Convenții și Expoziții Shanghai, în perioada 5 – 10 noiembrie și este un prilej de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a promova propriile mărci și de a cunoaște cele mai noi realizări tehnologice ale firmelor chineze.

Cea de-a VI-a ediție a CIIE este structurată pe șase pavilioane tematice: produse agro-alimentare; automobile și automotive; industrii inteligente și tehnologia informației; bunuri de consum; echipamente medicale și produse de sănătate; comerț și servicii. De asemenea, în cadrul târgului, va fi și o secțiune specială dedicată inovării. Informații detaliate despre CIIE sunt disponibile pe site-ul evenimentului  https://www.ciie.org/zbh/en/.

Misiunea economică este organizată în urma întâlnirii președintelui CCIAT, Florica Chiriță, cu ambasadorul R.P.


Chineze în România, Excelența Sa Han Chunlin, care a avut loc la București, în 20 aprilie, și a prezentării, la Timișoara, a expoziției organizate de CCIAT și Centrul Național Expozițional Shanghai, cu sprijinul ambasadei chineze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.