Percheziții la contrabandiști din Timiș și Caraș-Severin. Au fost descoperite mii de...

Percheziții la contrabandiști din Timiș și Caraș-Severin. Au fost descoperite mii de cartușe de țigări

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat miercuri nouă percheziții domiciliare în județul Timiș și o percheziție domiciliară în județul Caraș-Severin, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Oamenii legii au găsit nu mai puțin de 23.658 de pachete de țigări de contrabandă.


Două mandate de aducere au fost puse în executare.

„În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 473.160 de țigarete, fără timbru fiscal. De asemenea, doi bărbați în vârstă de 37 și 42 de ani au fost conduși la sediul IPJ Timiș pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, a transmis IPJ Timiș.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Timișoara, Direcției Regionale Vamale Timișoara și Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. De asemenea, la activități au participat polițiștii municipiilor Timișoara și Lugoj, Serviciului Acțiuni Speciale Timiș și Serviciului de Investigații Criminale Timiș.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.