Incendiu puternic la o casă din vestul ţării. Pompierii au intervenit de...

Incendiu puternic la o casă din vestul ţării. Pompierii au intervenit de urgenţă (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1301492096">

 

Un nou incendiu a avut loc azi în judeţul Hunedoara. De această dată a luat foc o casă din Luncoiu de Sus iar intervenţia pompierilor a făcut să fie evitată o situaţie cu potenţial devastator.

Pompierii Secției Brad au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent în interiorul garajului și la acoperișul unei părți a gospodăriei (bucătărie de vară, garaj, afumătoare), pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la întreaga locuință.

În timpul intervenției, pompierii au extras din zona incendiată două butelii pentru aragaz și o butelie de voiaj, înlăturând astfel pericolul de explozie. Incendiul a fost lichidat, din fericire nu au existat victime, însă pagubele materiale au fost semnificative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.