SCM Politehnica a început campionatul cu un eşec la limită

SCM Politehnica a început campionatul cu un eşec la limită

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu a avut startul dorit acasă cu CSM Focşani. A fost 28-29 ieri după ce oaspeţii au condus mai clar la pauză (11-14) în jocul din prima rundă a Ligii Zimbrilor.

Sadoveac și Chira au marcat primele două goluri ale partidei. Poli a condus şi cu 4-2, dar apoi oaspeţii au preluat conducerea. CSM Focşani s-a distanţat înaintea pauzei, dar Poli s-a apropiat după pauză la un singur gol. În ultimele zece minute Focșaniul s-a desprins la cinci goluri (20-25 și 21-26), dar timişorenii nu au renunţat la luptă şi cu trei reușite consecutive au fost aproape de o remiză.


Rusul Roman Makriscin, de la oaspeţi, a marcat însă pe final trei goluri decisive pentru Focşani.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 8 goluri, Marjanovic 6, Trif 4, Chira 4, Baican 2, Bordeanu 2, Moldovan 1 şi Pribanic 1.

„Știam că ne așteaptă un meci greu, pentru că Focșani e o echipă arțăgoasă, care se bate și acasă și în deplasare. Astăzi nu am făcut un handbal foarte bun, adică ceea ce ne-am dorit și am pregătit, mai exact. Dar cu toate astea, am avut șansa pe final de a egala. Am avut o primă repriză cu câteva ratări unu la unu, unde părerea mea e că acolo s-a făcut diferența. Poarta nu ne-a ajutat foarte mult și pot să zic că ratările noastre unu la unu au contribuit la înfrângere. Poarta lor a fost mult mai inspirată, poate acolo s-a făcut diferența. Poate dacă reușeam să nu-i lăsăm să se distanțeze obțineam mai mult. S-au dus la cinci, am reușit să venim la un gol, am avut chiar atacul, dar nu am finalizat. Sper ca acest început să fie unul bun, pentru că ne dorim să facem puncte acasă. Cu toate că astăzi am pierdut, ne dorim să facem meciuri mult mai bune și cât mai multe puncte”, a declarat Cristian Fenici.

Duminică, 3 septembrie, Poli va juca pe terenul Bacăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.