Temperaturi mai mari decât cele obişnuite în toamnă. Prognoza meteo pentru următoarele...

Temperaturi mai mari decât cele obişnuite în toamnă. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile în luna septembrie vor avea medii care se vor situa peste cele specifice începutului de toamnă. Precipitațiile vor fi și ele excedentare, potrivit prognozei pentru perioada 28 august – 25 septembrie, transmise vineri de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

28 august – 4 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în jumătatea estică a țării.


Regimul pluviometric va fi local excedentar în nord-vestul țării, dar și ușor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

4 – 11 septembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

11 – 18 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în estul și sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

18 – 25 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, mai ales în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.