Accident cu opt răniți, pe o șosea din Timiș (foto)

Accident cu opt răniți, pe o șosea din Timiș (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1211945442">

Accident de circulație, în această după-amiază, pe DN 6, șoseaua care leagă Timișoara de Sânnicolau Mare. Coliziunea dintre o mașină și o autotutilitară s-a produs la ieșirea din localitatea Becicherecu Mic.

„O femeie, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timișoara, spre Biled, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care circula în același sens de mers și era angajat în efectuarea unei depășiri regulamentare. În urma evenimentului au rezultat opt victime, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 42 de ani, precum și conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 24 de ani și șase pasageri ai acestuia, cu vârste cuprinse între 28 și 54 de ani. Persoanele rănite au fost conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiș.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.