Iubitorii de mișcare își dau întâlnire la Festivalul BeHealthy Timișoara

Iubitorii de mișcare își dau întâlnire la Festivalul BeHealthy Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Toamna este cel mai bun anotimp pentru a-ți seta noi obiective, iar dacă ai amânat de mult timp mersul la sală și mișcarea în general, acum este timpul să-ți reconsideri prioritățile. Așa că, pe 30 septembrie, dacă te afli în Timișoara, te invităm la primul Festival #BeHealthy din 2023, organizat de World Class. Orașul de pe Bega, devine astfel un accelerator al transformării personale, dătător de energie bună și motivație cât cuprinde, unde cei care împărtășesc dragostea pentru sport se întâlnesc pentru a se susține reciproc și pentru a-și crea cele mai frumoase amintiri.

Așa că te invităm cu mic cu mare să fii parte din mișcarea #BeHealthy, pentru sănătate, fericire și împlinire personală. Vino pe 30 septembrie, împreună cu familia, prietenii, copiii, colegii de muncă, să spunem împreună #BeHealthy Timișoara, la cel mai mare festival urban de health & fitness din România! Participarea la toate activitățile festivalului este liberă, însă locurile sunt limitate, așa că ar fi bine să te înscrii online pentru a-ți asigura un loc la activități și clase!

Festivalul #BeHealthy este o experiență unică, dedicată transformării personale, prin mișcare. Vrem ca împreună să transmitem lumii un mesaj puternic despre importanța mișcării și pentru a celebra motivația, inspirația și voința care ne ghidează zi de zi către un stil de viață mai sănătos și mai activ.

Fie că alegem să alergăm în aer liber, să ne distrăm în natură sau să ne împingem limitele în sala de fitness, haide să nu lăsăm nicio zi să treacă fără să ne încărcăm cu energia binefăcătoare a mișcării. Prin participarea la Festivalul #BeHealthy, împărtășim importanța sportului și mișcării nu doar pentru noi, ci și pentru cei dragi nouă. Generațiile viitoare, fascinate de tehnologie și de experiențe în lumea virtuală, au nevoie să înțeleagă că sănătatea și bucuria mișcării sunt vitale pentru o viață împlinită.


Prin exemplul nostru, îi încurajăm pe cei mai tineri să-și descopere puterea interioară, să-și dezvolte pasiunea pentru sport și să se bucure de viață în mișcare.

De ce ai nevoie de mișcare?

 De multe ori uităm cât de importantă este mișcarea în viața noastră, mai ales într-o societate în care sedentarismul ne ține prea mult în posturi nesănătoase la birou. Dincolo de lupta cu kilogramele în plus, sportul reduce riscul aparițiilor de boli de inimă, pentru că exercițiile fizice întăresc inima și îmbunătățesc circulația. Mișcarea controlează nivelul zahărului din sânge și al insulinei, fapt care poate reduce riscul de sindrom metabolic și diabet de tip 2. Mișcarea te ajută să te lași de fumat, reducând poftele și simptomele de sevraj. Sportul îmbunătățește sănătatea mintală și starea de spirit, pentru că în timpul exercițiilor fizice corpul eliberează substanțe care ajută să ne relaxăm. Astfel, putem face față stresului mai ușor, reducând și riscul de depresie. Mișcarea ajută și procesul de învățare, stimulând corpul să elibereze proteine ​​și alte substanțe chimice care îmbunătățesc structura și funcția creierului. Nu în ultimul rând, sportul întărește oasele și mușchii, atât în cazul copiilor, cât și al adulților.

În urmă cu 10 ani, World Class România organiza primul festival urban de health & fitness, o inițiativă prin care ne-am dorit să aducem în prim-plan pasiunea pentru fitness și mișcare. Ce a început ca un eveniment dedicat iubitorilor de sport s-a transformat în timp într-un adevărat fenomen, cu un număr din ce în ce mai mare de participanți entuziaști de la an la an.

În anul 2018, festivalul și-a luat numele actual, #BeHealthy Festival, și a fost organizat în diferite orașe mari din țară. Astfel, a devenit o mișcare națională pentru sănătate și stare de bine. Scopul nostru este simplu, dar profund: să inspirăm o viață sănătoasă și împlinită, prin intermediul exercițiior fizice și al mișcării. Fie că ești un sportiv dedicat, un amator entuziast sau abia începi să descoperi beneficiile activității fizice regulate, Festivalul #BeHealthy este pentru tine.

În fiecare an, adunăm comunități din toate colțurile țării pentru a celebra împreună vitalitatea pe care ne-o aduce mișcarea. Și pentru 2023 am pregătit clase energizante cu cei mai iubiți antrenori și instructori World Class, competiții, premii, surprize, dar și activități antrenante dedicate copiilor.

Așadar, nu vor lipsi clasele de de YOGA, PILATES, BODYPUMP, CORE & GLUTES, FUNCTIONAL, CICLISM, BOOTCAMP alături de instructorii World Class, dar și competiții pentru cupluri. Ca să afli programul detaliat al festivalului, click și haide să ne dăm întânire la cel mai important eveniment de fitness al toamnei din Timișoara!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.