Tânăr bănuit că a comis mai multe furturi, arestat preventiv. Suspectul, surprins...

Tânăr bănuit că a comis mai multe furturi, arestat preventiv. Suspectul, surprins de proprietar într-un apartament pe care voia să-l jefuiască

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Hunedoara au efectuat ieri o acțiune în cadrul căreia au depistat un tânăr de 24 de ani, din Hunedoara, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că tânărul, în data de 1 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, după ce a luat masa într-un local din Hunedoara, profitând de neatenția angajaților, a sustras o boxă audio portabilă și încărcătorul aferent acesteia, de pe suprafața pervazului ferestrei de lângă masa la care a stat.

În data de 8 septembrie 2023, în intervalul orar 07:00 – 17:00, tânărul a forțat o fereastră, lăsată în poziția rabatat, de la bucătăria locuinței unui bărbat din Hunedoara, iar prin escaladarea ferestrei a pătruns în interiorul bucătăriei, de unde a sustras o trotinetă electrică și încărcătorul aferent, iar în data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 12:00, prin escaladarea unei ferestre lăsată deschisă, a pătruns fără drept în interiorul unui apartament din Hunedoara, cu scopul de a sustrage bunurile aparținând proprietarei, o femeie în vârstă de 83 ani, care în acel moment se afla în interiorul locuinței.


În holul locuinței, tânărul a fost surprins de persoana vătămată, astfel că între cei doi a avut loc un schimb de replici pe tema prezentei tânărului în locuință, timp în care persoana vătămată a descuiat cu cheia ușa de la intrare și astfel tânărul a părăsit locuința, fără să sustragă vreun bun.

De asemenea, în data de 11 septembrie 2023, în jurul orei 16:17, tânărul, însoțit de o prietenă, s-a deplasat la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Hunedoara, unde, acesta, profitând de neatenția vânzătoarei, s-a deplasat la standul cu țigări din zona casei de marcat, de unde, a sustras două pachete de țigări, după care a părăsit incinta punctului de lucru.

„Față cel în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, tânărul fiind prezentat magistraților Judecătoriei Hunedoara, care au dispus arestarea preventivă a acestuia”, a transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.