Joel Hoekstra, chitaristul trupei Whitesnake, susține un concert de neratat la Timișoara

Joel Hoekstra, chitaristul trupei Whitesnake, susține un concert de neratat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara va fi gazda unui concert în cadrul căruia chitaristul trupei Whitesnake, Joel Hoekstra va cânta alături de Brandon Gibbs (vocalistul trupei Poison) și artiștii The Spider Complice (Los Angeles-SUA) și Marco Pastorino (Temperance, Serenity și Fallen Sanctuary). Concertul va avea loc miercuri, 11 octombrie, de la ora 19:00, la M2 event venue, iar biletele se găsesc aici.

Joel Hoekestra cântă în prezent cu Whitesnake și Trans-Siberian Orchestra. Artistul a început să cânte la violoncel și la pian de la o vârstă fragedă, dar a trecut la chitară după ce l-a auzit pe Angus Young de la AC/DC.


A crescut în suburbiile orașului Chicago, dar locuiește în New York din 2001. Hoekstra a cântat cu numeroase formații și a fost chitaristul principal în musicalul de Broadway, Rock of Ages. De asemenea, a avut o apariție alături de Sebastian Bach, Nuno Bettencourt, Kevin Cronin și Debbie Gibson în adaptarea cinematografică a musical-ului Rock of Ages.De-a lungul anilor chitaristul a colaborat cu Cher, Foreigner, Night Ranger,Amy Lee-Evanescence, Dee Snider-Twisted Sister, Jim Peterik, The Turtles, Michael Sweet-Stryper, sau Jeff Scott Soto.

Brandon Gibbs este de ceva vreme vocalistul trupei Poison, atunci când Bret Michaels nu este disponibil. Brandon a colaborat cu Devil City Angels, Cheap Thrill și are succes considerabil cu propria sa trupă, The Brandon Gibbs Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.