Șantierul de la Evidența Populației din Ghiroda, în stadiu avansat (foto)

Șantierul de la Evidența Populației din Ghiroda, în stadiu avansat (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Ghiroda a anunțat astăzi că lucrările la sediul evidenței populației din localitate sunt într-un stadiu avansat și continuă în ritm susținut.

„În executia lucrărilor se urmărește obținerea unor parametri funcționali calitativi și durabili, astfel că în ultimele luni, Primăria Ghiroda a făcut demersuri pentru creșterea suprafețelor utile, după care a urmat reautorizarea lucrărilor și execuția acestora. În ultimul timp, au fost finalizate la exterior lucrările de montaj a tâmplăriei la etaj, cu intenția ca în perioada următoare să fie finalizate lucrările similare pentru uși, ferestre și pereți cortină la parterul clădirii. În prezent, se desfășoară lucrări de finisaje cu vopsitorii lavabile la pereții interiori ai structurii, la placajele interioare cu marmură și tavane la etajul 1. Concomitent, sunt în curs de execuție și finalizare atât instalațiile electrice interioare, precum și cele sanitare și termice”, a transmis primăria printr-un comunicat.

Conform autorităților locale, după ce se vor finaliza lucrările, parterul noii clădiri va asigura necesarul de spațiu atât pentru ghișeele și birourile serviciului de evidență a populației, cât și pentru funcționarea casei căsătoriilor, unde se vor afla sala de oficieri și biroul de stare civilă.


De asemenea, Poliția Locală Ghiroda își va reloca activitatea la etajul 1 al clădirii, unde vor fi găzduite birourile acestui serviciu și dispeceratul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.