Tânăr din vestul ţării, prins sub un tractor. A intervenit elicopterul SMURD

Tânăr din vestul ţării, prins sub un tractor. A intervenit elicopterul SMURD

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident în această după-amiază, în apropierea localității Măderat, din judeţul Arad, unde un bărbat a fost prins sub un utilaj agricol. Pompierii militari arădeni au intervenit la faţa locului inclusiv cu un elicopter SMURD şi au asistat încă un bărbat rănit aflat în tractor.

În jurul orei 15:45, salvatorii au fost solicitaţi la locul evenimentului, fiind alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.


De asemenea, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 24 de ani, care avea membrele inferioare prinse sub utilajul agricol.
Pompierii au acționat pentru extragerea victimei de sub utilaj, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD, fiind conștientă și cooperantă.
De asemenea, o altă persoană, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care se afla în utilajul agricol, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de către echipajul medical SMURD. Ambii bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.