Doi dintre suspecții în crima de la Sibiu, prinși în Marea Britanie

Doi dintre suspecții în crima de la Sibiu, prinși în Marea Britanie

0
DISTRIBUIȚI

Poliția Română a localizat duminică doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Poliția Română anunță duminică faptul că în urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În acest caz, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză.

Vă reamintim că, acum aproape două săptămâni, un om om de afaceri sibian a fost tâlhărit și bătut în propria casă, iar apoi a murit la spital.


Atacatorii, care purtau cagule, l-au legat și l-au bătut pe bărbat și i-au amenințat cu pistolul fiica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.