Un om de afaceri a murit după ce a fost bătut timp...

Un om de afaceri a murit după ce a fost bătut timp de aproape o oră în propria-i casă. Agresorii, în continuare de negăsit

0
DISTRIBUIȚI

Un om om de afaceri sibian, tâlhărit și bătut în propria casă, a murit, marți seara, la spital. Atacatorii, care purtau cagule, l-au legat și l-au bătut pe bărbat și i-au amenințat cu pistolul fiica. Hoții au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Agresorii sunt în continuare de negăsit.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, marți seara, că bărbatul agresat în casă, de față cu fiica sa, a murit. „Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți – n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Până la această oră se știe că, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2:30, trei bărbați cu cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe strada Moldoveanu din Sibiu, în scopul de a sustrage bunuri.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, om de afaceri, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare, potrivit procurorilor sibieni.

Din imobil au fost furate mai multe ceasuri de valoare.

În locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului, care dormea, şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani.


Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

Afaceristul în vârstă de 50 ani a fost găsit în stare critică și a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde a murit marți seara.

După decesul bărbatului, procurorii urmează să schimbe și încadrarea juridică a faptei.

Agresorii sunt în continuare de negăsit.

Specialişti de la Investigaţii Criminale – IGPR, în ajutorul poliţiştilor sibieni

Poliţiştii sibieni, implicaţi în căutarea tâlharilor care au snopit în bătaie un om de afaceri din Sibiu, sunt ajutaţi de o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Centrul de Informare și Relații Publice din Inspectoratul General al Poliției Române informează, miercuri, că o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – IGPR a mers în județul Sibiu, pentru a da sprijin de specialitate în anchetă.

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.