Doi adulți și trei copii, salvați de jandarmi și salvamontiști după ce...

Doi adulți și trei copii, salvați de jandarmi și salvamontiști după ce au rămas blocați în zăpadă

0
DISTRIBUIȚI

Trei copii, cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, împreună cu părinții lor, au rămas înzăpeziți pe un drum închis circulației pe timp de iarnă. Misiunea de salvare de sâmbătă seara a durat mai bine de trei ore.

„Jandarmii și salvamontiștii din Caraș-Severin au intervenit pentru a deszăpezi un autoturism care a rămas blocat pe tronsonul de drum ce leagă localitatea Poiana Mărului de stațiunea Semenic, în care se aflau trei copii minorii și părinții acestora.


În jurul orei 17:30, tatăl a cerut ajutor prin apel la 112, anunțând că nu mai poate înainta cu mașina din cauza stratului foarte mare de zăpadă. Misiunea a durat peste trei ore, fiind îngreunată de condițiile meteo nefavorabile, drumul accidentat, dar și distanța mare ce a trebuit parcursă până în zona unde a fost găsit autoturismul. Până la deszăpezirea mașinii, cei trei copii și mama lor au fost adăpostiți la căldură, în autospeciala Jandarmeriei”, a transmis Jandarmeria Română.

După eforturile jandarmilor și salvamontiștilor, întreaga familie a ajuns în siguranță acasă, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.