Bilanț după vremea rea: 19 județe afectate, mașini avariate, sute de copaci...

Bilanț după vremea rea: 19 județe afectate, mașini avariate, sute de copaci căzuți și case inundate

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Vremea rea din ultima perioadă a afectat 19 județe din țară. Pompierii au intervenit în cazul mai multor mașini avariate, copaci căzuți, inundații și îndepărtarea elementelor de construcție smulse de vânt.

Vântul și precipitațiile sub formă de ploi și ninsori au produs efecte în 68 de localități din 19 județe din sudul Moldovei, estul Munteniei și Dobrogei, iar echipajele operative ale IGSU au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de construcție de la 26 imobile, cât și pentru degajarea a 215 copaci și 11 stâlpi de electricitate prăbușiți pe carosabil, fiind afectate 51 autoturisme.

De asemenea, s-a intervenit pentru evacuarea apei din patru case, o anexă gospodărească, două curți, patru subsoluri și de pe o stradă.

Pompierii recomandă românilor să evite atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ, precum și evitarea adăpostirii sau trecerii prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi ușor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.