Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina pe care o...

Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren

0
DISTRIBUIȚI

Accident feroviar în această dimineață, în jurul orei 9:35, în această dimineață, în zona Aradul Nou, unde mașina condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani din Timiș a fost lovită de un tren.

„La data de 9 noiembrie, în jurul orei 9:35, polițiștii Serviciului Județean de Poliţie Transporturi Arad au fost sesizați despre un eveniment rutier.


Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat 33 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată magistrala 216, km 4+500, ar fi fost acroșat de un tren care circula pe ruta Valcani – Arad. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital. Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto și a mecanicului locomotivei a indicat că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Arad.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Seviciului Județean de Poliţie Transporturi Arad, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.