Expoziție cu peste 170 de instalații luminoase, în Iulius Gardens: tigri, delfini,...

Expoziție cu peste 170 de instalații luminoase, în Iulius Gardens: tigri, delfini, un pui de elefant în mărime naturală și alte creații, la „The Glowing Garden”

0
DISTRIBUIȚI

„The Glowing Garden” recreează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou, care au impresionat întreg mapamondul. Până pe 24 martie 2024, Iulius Gardens va găzdui peste 170 de instalații luminoase. Un pui de elefant în mărime naturală, tigri în junglă, delfini sau păsări flamingo, grădini cu fructe gigant, personaje din basme sunt câteva dintre creațiile expuse în Iulius Gardens. Figurinele sunt luminate cu becuri LED, pentru un consum responsabil de energie electrică.

Expoziția este deschisă zilnic, în intervalul orar 16:00 – 22:00, iar achiziționarea biletelor se face la intrarea în expoziție.


Prețul unui bilet pentru adulți este 35 de lei, pentru copii și pensionari este de 30 de lei, iar un pachet pentru o familie formată din doi adulți si doi copii este de 120 de lei. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

„The Glowing Garden” este o expoziție realizată de Agenția Coco, alături de ingineri și designeri din diferite țări. „Organizăm astfel de evenimente în toată lumea, iar faptul că am reușit să facem posibilă expoziția dedicată tradițiilor chinezești este o onoare pentru noi. Indiferent de țara în care ne aflăm, magia figurinelor strălucitoare are același efect pentru fiecare vizitator: îl transportă înapoi în copilărie, unde totul este posibil. Cred că fiecare dintre vizitatori va fi surprins de expoziție și va pleca din «The Glowing Garden» cu un zâmbet larg”, a declarat Dan Firoiu, proprietar al Coco Agency.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.