50 de locuri de parcare noi în locul fostelor garaje dintr-un cartier...

50 de locuri de parcare noi în locul fostelor garaje dintr-un cartier al Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Dominic Fritz / Facebook

Primăria Timişoara a amenjata o nouă parcare în locul unei zone care era dominată de garaje vechi. 50 de locuri au fost făcute şi totodată spaţiul verde şi de agrement a fost extins în zona Clăbucet, din Calea Şagului. De asemenea, autorităţile locale anunţă că şi bicicliştii se vor putea bucura curând aici de o parcare securizată.

„Primăria Timișoara a amenajat o parcare modernă cu dale de beton pentru înierbare, cu zonă pentru pubele și a plantat 20 de arbori de talie medie”, arată primariatm.ro.

„A fost un proiect pe care l-am făcut în dialog cu timișorenii care locuiesc în această zonă. Așa am reușit să facem o amenajare în care e loc pentru toată lumea: și șoferi, și bicicliști, dar și copii și seniori care au nevoie de zone verzi.


În zona Clăbucet, aceasta este a treia parcare pe care am amenajat-o. Are dale ecologice, arbori pentru umbră vara și un spațiu pentru colectarea deșeurilor”, a spus primarul Dominic Fritz.

„Canisita veche e în curs de a fi înlocuită cu o canisită mai mare. Urmează de asemenea ca spațiul verde care întregește parcul să fie amenajat cu alei, iluminat pietonal și arbori. Parcul este vizat și el pentru instalarea iluminatului public”, a mai anunţat Primăria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.