Două femei rănite după ce un șofer a intrat pe contrasens. Vinovatul...

Două femei rănite după ce un șofer a intrat pe contrasens. Vinovatul a fugit și este căutat de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație la primele ore ale dimineții, pe o stradă din localitatea hunedoreană Vulcan. O șoferiță și pasagera sa au fost rănite după ce un alt participant la trafic a ajuns pe contrasens, iar vinovatul a părăsit locul accidentului, fiind acum căutat de polițiști.

„La data de 25 februarie 2024, în jurul orei 5:00, un autoturism condus de către o femeie pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Vulcan, a fost lovit de către un alt autoturism care se deplasa din sensul opus.


Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens a fugit de la locul faptei. În urma acestui eveniment rutier, a rezultat rănirea conducatoarei auto și a unei tinere, în calitate de pasager, care se afla în autoturismul care circula regulamentar”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează acum activități specifice de identificare a persoanei care a provocat accidentul, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și pentru fugă de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.