EXCLUSIV Medic ortoped, prins în flagrant în timp ce primea 20 kg...

EXCLUSIV Medic ortoped, prins în flagrant în timp ce primea 20 kg de droguri UPDATE Trei suspecți, arestați preventiv

1
DISTRIBUIȚI

Operațiune spectaculoasă, aseară, a polițiștilor antidrog de la BCCO Timișoara – un medic a fost prins în flagrant când primea nu mai puțin de 20 de kilograme de droguri. Primul pas a fost făcut când din investigații a reieșit că un transport important de cannabis urmează să sosească în România. Când pachetele în care erau 20 de kilograme de droguri, trimise din Spania, au fost ridicate de doi bărbați, aceștia au fost încătușați.

În timpul anchetei, au recunoscut că au fost plătiți cu 2.000 de euro să ridice pachetele. Au decis să colaboreze cu anchetatorii și s-au dus să livreze marfa sub supravegherea DIICOT. Tranzacția a avut loc într-o penzinărie din cartierul Micalaca, în Arad.


Surpriză – cel care a ridicat drogurile era Sergiu Sima, medic ortoped rezident la Spitalul Județean din Arad. Acesta era împreună cu iubita sa în momentul flagrantului, dar femeia nu avea niciun amestec în „afacerea” acestuia. Medicul a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost audiat la DIICOT Timișoara.

UPDATE „Procurorii DIICOT Timișoara au dispus astăzi reținerea a trei inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic international de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc. Măsurile au fost dispuse, după ce, în ziua anterioară, doi dintre inculpați au fost prinși în flagrant în municipiul Timișoara deținând în autoturism trei colete conținând 20 kilograme canabis (ambalate în mai multe pungi) destinat comercializării, a cărui valoare de piață este de aproximativ 200.000 euro. Drogurile au fost expediate din Spania și introduse în țară prin intermediul unei firme de curierat. În urma investigațiilor întreprinse s-a stabilit că inculpații urmau să predea întreaga cantitate de drog de risc celui de al treilea inculpat, situație în care s-a organizat o nouă acțiune, în cursul căreia acesta din urmă a fost prins în flagrant, pe raza municipiului Arad, la scurt timp după preluarea drogurilor de la ceilalți doi. În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT.

UPDATE 2 Cele trei persoane reținute au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

  1. Offff ,firar sa fie de droguri ,nenorocire ….distrugerea tinerilor,….cum a trecut șoferul cu ele vama ???Îmi pare foarte rău pt medicul rezident ,care a căzut în plasa ….cheltuieli mari, lipsă finanțe, offfff …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.