Panică în Complexul Studenţesc din Timişoara. Zeci de persoane evacuate de urgenţă

Panică în Complexul Studenţesc din Timişoara. Zeci de persoane evacuate de urgenţă

0
DISTRIBUIȚI

Panică în această dimineaţă în Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a fost semnalată prin apel de urgenţă prezenţa unui fum dens şi înecăcios dintr-un grup sanitar aflat la etajul 2 al Căminului 14.

În urma apelului la 112 au intervenit pompierii Detaşamentului nr. 1 Timişoara. Au fost autoevacuaţi şi evacuaţi un total de 45 de studenţi. Pompierii au ajuns la fața locului si au descoperit că incendiul, fără flacăra, ar fi pornit la etajul 2, în baie, din cauza unui cablu supraîncălzit.

Pompierii sunt acum la fața locului și ventilează clădirea.


Din fericire nu sunt victime.

UPDATE „În data de 3 februarie 2024, la ora 11:15, am fost alertati prin apel la 112 despre producerea unui posibil incendiu la un cămin de studenti, situat pe Aleea Studenților în Timișoara. A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara si s-au deplasat la locul evenimentului pompierii cu o autospecială de interventie si comandă, două autospeciale de stingere cu apa si spumă, o autoscară mecanică și două echipaje SMURD. După sosirea la locul intervenției și efectuarea recunoașterii s-a constatat că un palier era inundat cu fum. Din fericire nu s-au înregistrat victime, aproximativ 45 persoane s-au autoevacuat și au fost evacuate la sosirea pompierilor. Incendiul se manifesta cu degajări de fum în interiorului grupului sanitar de la etajul II, la nivelul instalației electrice. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar pompierii au continuat acțiunea de ventilare a spațiului”, a transmis ISU Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.