Cine este principalul suspect în cazul studentei de la Medicină asasinate. UPDATE...

Cine este principalul suspect în cazul studentei de la Medicină asasinate. UPDATE 2 Victima, înjunghiată de mai multe ori. Suspectul, arestat preventiv

0
DISTRIBUIȚI

Poliţia a identificat un suspect în cazul tinerei găsită moartă, ieri-seară. E vorba de un student tot la Medicină, în vârstă de 23 de ani, din Pojejena, judeţul Caraş-Severin.

Suspectul este iubitul victimei, Andreea, care avea de 21 de ani și locuia la cămin, dar mai venea să doarmă la tânăr.

Tânărul era cunoscut în zonă ca un tip cuminte, credincios. El a fost ridicat de poliţie şi urmează să fie dus la audieri.

Studenta decedată a fost găsită de una dintre colegele care locuiau în apartamentul de la etajul 6, de pe Bvd. Gen. Ion Dragalina. Uşa era blocată şi după ce a forţat-o a găsit-o pe tânără întinsă pe pat cu pete de sânge pe bluză, fiind înjunghiată. A sunat imediat la 112, dar când au ajuns medicii de pe ambulanţă aceştiau doar au putut constata că decesul survenise de ore bune, astfel au fost contactaţi criminaliştii.

Mirel Dragomir, suspectul, e student în anul 3 la Medicină și Teologie. La audieri va fi dusă şi verișoara lui, studentă la Facultatea de Sport, în anul I, care locuia cu tânărul și cu sora acestuia.

UPDATE Tânărul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. El susţine că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa.

UPDATE 2 „La data de 22 martie, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o tânăra ar fi fost găsită inconștientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament, situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timișoara.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată. Cercetările au fost preluate și continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, iar în urma primelor verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înțepător”, a transmis IPJ Timiș.

„În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în județul Caraș-Severin și adus la sediul IPJ Timiş pentru audieri. În urma administrării probatoriului în cauză și ca urmare a ordonanței procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânărul de 23 de ani, fiind reținut, la data de 23 martie 2024, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Tot în aceeași zi, față de tânărul de 23 de ani, magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, mai spune comunicatul polițiștilor.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției 4 Urbane Timișoara, Serviciului Criminalistic Timiș, precum și al polițiștilor din cadrul IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.