Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timișoarei: „Susțin în mod egal antreprenorii...

Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timișoarei: „Susțin în mod egal antreprenorii locali cu afaceri mici și mijlocii și companiile mari”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timișoarei, a declarat că, în calitate de primar, va susține dezvoltarea economiei locale, prin sprijinirea afacerilor mici și mijlocii ale antreprenorilor locali, dar și a companiilor mari, inclusiv prin atragerea altora alături de cele deja existente în oraș.

Nicolae Robu a afirmat: „Susțin în mod egal atât afacerile mici, dezvoltate pe plan local de antreprenorii noștri, cât și companiile mari, internaționale, care au ales, respectiv vor alege Timișoara pentru a-și desfășura activitatea.


Ambele au un rol important în economia locală și ambele aduc beneficii multiple comunității noastre”.

Nicolae Robu a spus că va susține, prin măsuri fiscale concrete, dezvoltarea afacerilor locale: „Micile afaceri de producție și servicii sunt de o importanță maximă, întrucât răspund, prin oferta lor, unor nevoi ale societății, ale oamenilor de aici. În plus, ele oferă locuri de muncă și contribuie la bugetele publice. În calitate de primar, voi sprijini antreprenorii, prin măsuri fiscale care să nu-i împovăreze, ci să-i încurajeze să-și desfășoare activitatea”.

Despre companiile mari și rolul lor în economia Timișoarei, Nicolae Robu a afirmat: „Corporațiile ne aduc, prin prezența lor, o mulțime de beneficii – locuri de muncă, tehnologie de ultimă oră, cultură organizațională avansată, exemple de bună practică,  comenzi orizontale de producție și servicii și lista poate continua. Toate acestea contribuie la reducerea emigrației tinerilor noștri, iar ei rămân aici, acasă, simțindu-se împliniți, bucurându-se de viață alături de părinți, frați, surori, prieteni, aici, unde s-au născut, au crescut și s-au format”.