Mai mulţi timişoreni, fără apă caldă sau fără apă deloc. Anunţurile Aquatim...

Mai mulţi timişoreni, fără apă caldă sau fără apă deloc. Anunţurile Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat că în urma notificării transmise de Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, apa caldă de consum e înteruptă între orele 09-17, la PT 54, urmând să fie afectați consumatorii arondați străziIor: Calea Martirilor, Martir Elena Nicoara, Martir M. Ștefan, Mareșal C-tin Prezan, Martir I. Stanciu, Martir A. Sava, Pepinierei – în total, 44 de branșamente; Iar între orele 11-19, la PT 24, fiind afectați abonații care locuiesc pe străziIe: C. Brediceanu, E.


Savoya, Gh. Lazăr, E. Ungureanu, V. Alecsandri – totalizând un număr de 37 de branșamente.

„Totodată, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum tot în ziua de joi, 11.04.2024, de la ora 8ºº până la ora 18ºº, la punctul termic Vulturii. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Budai Deleanu, Banatul, Bran, Vulturilor, Cetinei, Clăbucet, Pogonici, Smeurișului, Transilvania, Vlasiei – în total, 23 de branșamente”, a mai transmis Colterm.

Altfel, Aquatim a anunţat întreruperea furnizării apei, până la ora 15, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Alexandru Golescu, Verde, din Timişoara, precum și în Giulvăz, Săcălaz și Sânmihaiu Român.

De asemenea au fost anunţat lucrări de conectare conducte la intersecția străzilor Torac și Câmpului, până la ora 18. „Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea să fie mai scăzută în partea de sud a orașului”, a informat compania de apă.

În timp ce la Bodo sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare, astfel că până la ora 16 apa va fi întreruptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.