Prezență de spirit pentru doi polițiști din Timiș, care au salvat vieți...

Prezență de spirit pentru doi polițiști din Timiș, care au salvat vieți în aceeași zi, în două situații diferite

0
DISTRIBUIȚI

Doi polițiști timișeni au fost eroi marți, când reacția lor rapidă a dus la salvarea a două vieți.

În primul caz, petrecut în jurul orei 9:35, șeful de post al comunei Racovița se deplasa către Lugoj când a observat o persoană aflată pe punctul de a cădea de pe o bancă în fața unui magazin din localitatea Ficătari.

„Polițistul a oprit de îndată și i-a acordat primul ajutor bărbatului, în vârstă de 53 de ani, executându-i manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței.


În prezent persoana este în viață, fiind internată la Spitalul Municipal Lugoj pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Felicitări, Cosmin!! Un om trăiește azi datorită ție!”, a transmis IPJ Timiș.

Al doilea eveniment a avut loc, în jurul orei 11:30, când un apel la 112 anunța că în localitatea Fibiș o femeie a căzut în fântâna din curtea locuinței.

„Șeful de post s-a deplasat de urgență la locul indicat, iar până la sosirea pompierilor și ambulanței femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost scoasă de către polițist și de mai mulți localnici. Intervenția rapidă și conclucrarea tuturor persoanelor au generat un final fericit la acest eveniment, femeia fiind în afara oricărui pericol”, a comunicat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.