Război în Ucraina, ziua 772. Forţele aeriene au doborât 13 drone lansate...

Război în Ucraina, ziua 772. Forţele aeriene au doborât 13 drone lansate peste noapte de ruşi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-719241518">

Forțele aeriene ucrainene au doborât toate cele 13 drone folosite în atacul de peste noapte al Rusiei asupra regiunilor sudice, a anunțat vineri armata ucraineană.

Dronele Shahed au fost distruse deasupra regiunilor Zaporojie, Odesa și Dnipropetrovsk.

Rusia a folosit, de asemenea, două rachete S-300/S-400 și trei rachete balistice Iskander-M în atac.

Unul dintre atacuri a vizat infrastructura energetică din regiunea Odesa, dar apărarea aeriană a respins toate cele patru drone, a declarat grupul de forțe din sudul Ucrainei pe Telegram, conform Reuters.

Resturile au avariat mai multe reședințe private și clădiri agricole din Zaporojie.

Oficialii locali au anunțat, de asemenea, explozii într-un atac în orașul Harkov din estul țării, o țintă obișnuită a atacurilor rusești, la sfârșitul zilei de joi.

Guvernatorul regiunii, Oleh Syniehubov, a declarat că atacul a avariat patru mașini și o clădire cu cinci etaje, fără a fi raportate victime până vineri dimineață.

Rusia a intensificat atacurile asupra infrastructurii de rețea ucrainene în ultimele săptămâni, cu scopul de a perturba rețeaua de energie și de electricitate a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.