Șoferiță care a lovit cu mașina un copil pe bicicletă, reținută de...

Șoferiță care a lovit cu mașina un copil pe bicicletă, reținută de polițiști la trei zile după comiterea faptei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un accident de circulație petrecut vineri pe o stradă din Timișoara a dus astăzi la reținerea pentru 24 de ore a șoferiței implicate. Uncopil care mergea cu bicicleta a ajuns la spital, iar tânăra care l-a lovit a părăsit locul incidentului. Polițiștii au identificat-o ulterior și au descoperit că aceasta avea permisul de conducere suspendat.

„La data de 12 aprilie, în jurul orei 19:30, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost notificați de către medicul de gardă al unei unități medicale cu privire la prezența unui minor, în vârstă de 14 ani, adus pentru îngrijiri medicale în urma unui incident în care ar fi fost acroșat de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din Timișoara, ulterior șoferul autoturismului parăsind locului faptei”, a transmis IPJ Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, a doua zi după accident polițiștii Biroului Rutier au reușit identificarea autoturismului implicat și au descoperit că la volan se afla o femeie, în vârstă de 23 de ani, din Târgu Jiu, bănuită de comiterea faptei.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că la data de 12 aprilie 2024, tânăra, în vârstă de 23 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


Având în vedere probatoriul administrat în cauză, la data de 15 aprilie 2024, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, mai spune comunicatul IPJ Timiș.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locul accidentului și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.