Finii deputatului PD-L Ciobanu, jupânii vămilor

Finii deputatului PD-L Ciobanu, jupânii vămilor

2
DISTRIBUIȚI
Finul deputatului PD-L Ciobanu, în vizită la PNL
Finul deputatului PD-L Ciobanu, în vizită la PNL

În războiul fără sfârşit pentru a controla vămile de la graniţa cu Serbia, aducătoare de influenţă şi beneficii, neamurile deputatului PD-L Gheorghe Ciobanu, supranumit „naşul vămilor din vestul ţării” , au reuşit, din nou, să ocupe poziţiile cheie. Asta după o perioadă în care grupul de influenţă al arădenilor conduşi de Aurel Matiuţ a reuşit, pentru o perioadă, să pună stăpânire totală pe frâiele puterii. După ce a fost retrogradat ca şef la vama aeroportului din Arad, fostul şef al Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, Gabriel Moldovan, finul lui Ciobanu, a fost readus acasă.


Acum a fost numit şeful direcţiei judeţene Timiş. Numele lui a apărut în scandalul reţelei de contrabandă condusă de primarul PD-L din  Pojejena, Omer Radovancovici, interceptările telefonice dovedind legăturile lui Moldovan cu contrabndişti. Deşi apropiat de PD-L prin naşul său, Moldovan a avut o apariţie surpriză, în luna ianuarie a acestui an, la sediul PNL Timiş, unde se aniversa reînfiinţarea partidului. Moldovan a aplaudat discursul lui Ludovic Orban şi şi-a explicat prezenţa prin faptul că „“nu sunt membru de partid. Nici la ceilalţi(PD-L, n.a) nu am fost membru. Cât se poate este bine să fi prieten cu toată lumea”. Şeful vămii Stamora Moraviţa este Ştefan Prisecaru, un alt fin al deputatului PD-L, iar un alt fin al lui Ciobanu, LSorin Avram, este şef de tură la aceiaşi vamă. Cumnatul deputatului PD-L, Leonard Băltăreţu, este şeful echipajelor mobile ale Vămii, cele care, în mod normal, ar trebui să se ocupe şi de depistarea contrabandiştilor de ţigări.

2 COMENTARII

  1. Sorin Avram a avut dosar penal la Cenad….Evident cu NUP…..
    In poza apare si Ovidiu Gherman…alt baiat istet….Felicitari TAVI ! Oportunistu’ ca fripuristu…..

    (pentru Moderatori…..Puteti cenzura acest articol si il veti putea sterge….Asa cum a-ti facut si cu alte lucruri postate aici…Asta, insa nu arata decit meschinarie, dilentantism si slugarism…Fara asa ceva tara asta nu ar fi ajun in halul in care este….Dar nu e nimic, faceti-va treaba , deoarece doar de atit sunteti in stare…..) Tara aceasta a ajuns asa multumita unor oameni de nimic…. SA TRAITI BINE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.