EXCLUSIV Deconspiratoarea operaţiunii DNA, femeia misterioasă din discuţia dintre Cionca şi Mătiuţ...

EXCLUSIV Deconspiratoarea operaţiunii DNA, femeia misterioasă din discuţia dintre Cionca şi Mătiuţ interceptată de SRI

10
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Caraş Severin, Octavian Ţunea, a confirmat, astăzi, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro cine este femeia misterioasă care apare  în convorbirea telefonică interceptată de SRI dintre deputatul PD-L de Arad Iustin Cionca şi Aurel Mătiuţ, în perioada respectivă şeful vămilor din vestul ţării şi care se lupta pentru o funcţie în Caraş Severin –  Neta Şaptebani, soţia actualului şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin şi cea care a deconspirat cu două zile înainte descinderile DNA din vama Moraviţa vameşului arădean Mihnea Feneşan. Prefectul a declarat că a discutat doar cu o singură femeie care vroia să vină şef la vama Naidăş şi aceea a fost Neta Şaptebani. ” M-am dus la Oraviţa, la Poliţia de Frontieră să am o discuţie vizavi de investiţiile pentru spaţiul Schengen. Mi-a prezentat-o, acolo, în sediul Poliţiei de Frontieră, o femeie care lucrează la Poliţia de Frontieră, una Stângu Iuliana( inspector la IJPF Caraş Severin, de la compartimentul de control, n.a.). Am înţeles că e prietena ei, dracu ştie. Mi-a prezentat-o şi mi-a spus că bărbatul ei, care este acum şeful Poliţiei de Frontieră , a lucrat pe acolo.


N-am cunoscut-o nici pe ea, nici pe el, sub nicio formă, atunci. Vroia să vină din concediu de maternitate. Voia să vină la vamă la Naidăş pentru că , înainte de descinderile alea şi toată treaba aia, noi am vrut să schimbăm şi la vamă, după Poliţia de Frontieră. Şi vama are partea ei de vină. Deci ce se întâmplă în punctul vamal este problema vameşilor. A fost o singură discuţie şi atât. Era şi Cezar Bertea (fostul şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, n.a.) de faţă. Întâlnirea a fost l-a scur timp după ce Bertea a ajuns şef la Poliţia de Frontieră”. Octavian Ţunea şi-a amintit şi cum s-a recomandat Neta Şaptebani „femeia a spus – eu aş veni, eu îs drastică aşa. Ailaltă mi-a spus că e a dracului. Era aşa o femeie înaltă, slabă, tip de femeie rea. Se vedea pe ea”.

Prefectul de Caraş Severin susţine că şi-ar fi dorit ca vameşii să fie din Caraş Severin şi că a avut o discuţie pe această temă şi cu Aurel Mătiuţ, căruia i-ar fi reproşat că „domne nu ne întrebaţi şi pe noi, tot îi aduceţi pe aicea, îi puneţi pe cine vreţi şi după aia toate oalele se sparg în capul nostru”. După întâlnirea din sediul Poliţiei de Frontieră Caraş Severin cu Neta Şaptebani, Ţunea susţine că nu s-a mai întâlnit şi nu a mai discutat cu aceasta. Ba mai mult, s-a declarat nemulţumit de faptul că soţul acesteia, subcomisarul Cristinel Şaptebani, a ajuns în fruntea Poliţiei de Frontieră Caraş Severin. Acesta a fost numit în importanţa funcţie deşi numele său apare în dosarul şpăgilor din vama Moraviţa ca fiind unul dintre cei care a dat drumul transporturilor de ţigări de  contrabandă. Ministrul de Interne, Traia Igaş, un apropiat al lui Cionca, l-a susţinut public pe Şaptebani, declarând că  „nu i se poate reproşa nimic”.

10 COMENTARII

  1. Toate drumurile ,de la vamile contrabandislor duc indiscutabil spre guvernul mafiot PDL-ist,iar de acolo direct spre Cotroceni.Eu am o enorma nedumerire,ce se intampla la Bruxelles daca se accepta tacit ca Romania sa mai fie guvernata si prezidentiata de indivizi imp[licati,dovedit in contrabanda de orice fel si-n crima organizata transnationala.

  2. Nu mai scapam de Mafia asta pedelista-aradeana!. Ei l-au pus pe Saptebani, acum au pus alt infractor,pe Milea Alin din timis la Moravita. Mai au oare din astia din rechizitoriile DNa pe care sa-i puna in functii? Cred ca trebuie sa ai in fisa postului ca esti infractor si ai dosar la DNA ca sa te puna astia sef. Urmeaza un aradean Axente adus din Arad pt Moravita. Bota, noteaza-ti numele dinainte, ca sa vezi ce corect se ocupa posturile!

  3. LIVIA ,NU TREBUIE SA FII NEDUMERITA DE CE SE INTIMPLA LA BRUXELLES
    PT CA EI NU VOTEAZA IN ROMANIA.E DEMOCRATIE ,DACA ASA A VOTAT POPORUL .NUMAI LA ALEGERI SE POATE DECIDE ASA CA SUPORTATI FRAIERILOR…..HA HA

  4. Numele spune totul….7bani!
    Oamenii astia, familia asta in speta, nu au pic de onoare si demnitate?… greu de crezut ca mai pot exista astfel de specimene.

  5. Stau si ma minunez!!!!Cum poate cineva sa-i sustina pe banditii astia?cum?…numai daca,nu cumva chiar ei scriu aceste comentarii de 2 lei..pardon,de 7 bani:))))))Iar tembelul ala de igas…….nu-i este rusine la obraz sa spuna ca il sustine?????nesimtitul!!!!!iisi bate joc de toata munca oamenilor care au lucrat sub acoperire……ce nesimtiti ordinari….nu vor sa lase ciolanul sub nicio forma!!!

  6. Foarte bine DRAGOS……dai in kkt de hoti si de spagari ordinari….la puscarie cu ei ca au furat destul…..Sapte bani e un GUNOI DE OM………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.