Depozit mobil de ţigări de contrabandă, condus de un bărbat fără permis

Depozit mobil de ţigări de contrabandă, condus de un bărbat fără permis

9
DISTRIBUIȚI

Ţigările de contrabandă contiună să treacă fără probleme pe sub ochii vameşilor şi poliţiştilor de frontieră de la graniţa cu Serbia, acest lucru fiind dovedit şi de ultima captură făcută de poliţiştii de la secţia 3 din Timişoara.


Agenţii au oprit, vineri, în trafic, pe pe strada Regele Carol I un autoturism condus de că Bâta Gheorghe. În urma controlului au fost descoperite 958 de pachete de ţigări mărcile Palll Pall, Marble şi Viceroy cu timbru sârbesc.  Bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările din ţara vecină pentru consum propriu şi le-a transportat în România. În timpul verificărilor, bărbatul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere, care era falsificat. Ţigările în valoare de aproape 9500 lei au fost confiscate, iar bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, uz de fals şi conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. După expirarea ordonanţei de reţinere, bărbatul a fost eliberat şi va fi cercetat în stare de libertate.

9 COMENTARII

  1. Draga domnule Bota ai informatii total eronate, intrucat sunt convins ca acest individ, a gasit si el tigarile intrun sant, pe drumul de la Moravita la Timisoara si intentiona sa le predea la politia din piata Iosefin…. Cat despre permis .. pe cine sa intereseze, acum cand totul a fost lasat balta si toata lumea este focusata doar pe TIGARI.
    Deasemenea sunt f f convins ca prin Moravita nu INTRA TIGARI intrucat dl DRAGULIN sta personal pe pista si asista la controlul autovehiculelor ce intra in Romania, deci acolo totul este SUB CONTROL.
    P.S. un amarat de pamfel sa vrut ceea ce am scris mai sus.

  2. prin vama e vraiste. nici 1% din ce intra nu se prinde. acum sa mearga peste ei dga-ul, sa vedeti ce-o sa gaseasca. ! dar acum se pare ca nu mai e interes. dga-ul a murit.

  3. Sunteti focusati pe Moravita.Invidia e mare. De gramatica nu prea aveti timp, cat despre geografie ce sa mai vorbim? Stiti o singura vama cu Serbia, cea de la Moravita.Se vede ca voi aveti ceva cu cei ce lucreaza acolo, nu cu tigarile care intra in tara, altfel ati folosi capul din dotare nu numai pentru a va proteja gatul de apa de ploaie!P.S. Cele mai multe tigari cu timbru sarbesc intra prin Nadlac(cu TIR-ul) si pe Dunare. Dar…..cine trebuie sa stie asta, probabil ca stie deja. Voi….doar niste catzei care latrati la luna, de invidie ca nu mai aveti loc!!!!

  4. Ar trebui sa-si faca treaba cei de la C.I.T-ul I.J.P.F,cum oare ar putea sa-i prinda cand sef este BERTEA?pe cei trei ofiteri care au prins transporturi de tigari si au lucrat in dosare grele de contabanda, conducerea Inspectoratului ia pus pe alta linie de munca sa nu mai poata deranja mafia din vami.Se confirma ce au anuntat cei 2 sefi ai mafiei ca nu o sa mai fie dosare de nivelul cel de la vama Foieni……..PARASCHIVE,ARMASOIU si CULCSER luati-va liber ca nu puteti sa va faceti meseria cu mafia portocalie…….:))))))))))))))))

  5. Cat e sogoru DRAGULIN acolo e totul sub control.Oare le da din mierea din butoi si la adjunctu????:))DRAGULINEEEEEE acus te va aresta PARASCHIV……:)

  6. betivanu de marascu nu mai scrie articole ca sa-i apere pe spagari???marasculeeee pe ce tura mai cari tigari din serbia ca prieteni sunt ca si intrati la puscariee.Te compatimesc pe tine si pe ei ca nu mai arunca cu euroii spre tine sa scrii la comanda…:)))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.