“Legalizează-ți prietenul!”, campanie pentru sterilizarea animalului de companie

“Legalizează-ți prietenul!”, campanie pentru sterilizarea animalului de companie

0
DISTRIBUIȚI

caini maidanezi07 p

Timișorenii care își sterilizează animalele de companie au parte de reduceri substanțiale de preț dacă apleează la veterinarii implicați în campania
“Legalizează-ți prietenul!” lansată de Asociația Pieces of Heaven și sprijinită de Pet Hope.


Prin programul Asociației Pieces of Heaven, sterilizarea unui câine mascul metis costă între 60 și 85 de lei, în timp ce pentru sterilizarea unei pisici prețul variază între 55 și 70 de lei.
Câinii de rasă pot intra și ei în programul de reduceri, însă în cazul lor acestea nu sunt atât de mari ca și în cazul animalelor metise. Sterilizarea unui câine de rasă poate ajunge până la 260 lei, în funcție de greutatea animalului.

“Asociația Pieces of Heaven vrea să ajute proprietarii de animale de companie să respecte legea și să evite situațiile în care pot fi amendați până la 1.000 lei pentru nesterilizarea animalului deținut. În Timișoara sterilizarea și înregistrarea animalelor de companie sunt obligatorii, iar noi sprijinim hotărârea Consiliului Local, o considerăm extrem de utilă și dorim să contribuim la schimbarea în bine a atitudinii cetățenilor față de animale”, a spus Raluca Ceaușu, coordonatoarea programului Asociației Pieces of Heaven.

Campania “Legalizează-ți prietenul!” sprijină sterilizarea animalelor de companie prin prețuri cu reduceri semnificative pentru operațiunile necesare înregistrării obligatorii la Primăria Timișoara a acestora. Asociația Pieces of Heaven a obținut prețuri promoționale nu numai pentru sterilizarea animalelor de companie, dar și pentru microciparea, vaccinarea si deparazitarea acestora. Programul “Legalizează-ți prietenul!” se derulează până în data de 1 septembrie la Cabinetul veterinar Maxivet Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.