Proiectul pistelor de biciclete până-n Serbia, lansat de Bojin „bântuit” de Ostaficiuc....

Proiectul pistelor de biciclete până-n Serbia, lansat de Bojin „bântuit” de Ostaficiuc. Care va fi traseul ce unește două țări

1
DISTRIBUIȚI

titu bojin congres

Şedinţă excepţională  la Consiliul Judeţean Timiş astăzi pentru lansarea proiectului care prevede amenajarea de piste de biciclete care să unească România cu Serbia.  Proiectul în valoare de peste 2,3 milioane de euro, bani europeni, este pe punctul de a fi licitat. Nu mai puţin de 40 de kilometri de piste de biciclete urmează să fie amenajaţi de-a lungul râului Bega. Pista va avea o lăţime de doi metri şi va permite circulaţia în ambele sensuri.


În Timişoara traseul se va întinde de la podul Modoş, de la Solventul, şi va continua pe splaiul Sofocle, urmând ruta parcul Industrial Freidorf – Utvin – Uivar – Otelec, de unde se va trece graniţa şi se va continua în Serbia, până la Zrenjanin. Deşi  proiectul prevede ca pistele să fie gata în 2014, şeful Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin a explicat că „abia din 2015 o să ne putem căra cu bicicleta, pentu că se lucrează la amenajarea malurilor Begăi de către administraţia locală”. Pe toată durata interviului acordat presei, şeful CJT a fost „bântuit” de fostul preşedinte al insituţiei, Constantin Ostaficiuc, al cărui chip apărea de pe o plasmă cu foşti conducători ai judeţului. Ca o coincidenţă, proiectul a fost votat pe vremea lui Ostaficiuc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.