Motociclistul Ionel Pascotă, găsit incompabitil de ANI. Vezi acuzaţia adusă UPDATE Reacţia...

Motociclistul Ionel Pascotă, găsit incompabitil de ANI. Vezi acuzaţia adusă UPDATE Reacţia acestuia

3
DISTRIBUIȚI

ionel pascota

Agenţia Naţională de Integritate a făcut publică, astăzi, o listă cu 14 foşti şi actuali aleşi locali găsiţi ca fiind în incompatibilitate „ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, încălcând, astfel, următoarele prevederi ale Legii nr. 161/2003”. Printre aceştia se află şi Ionel Pascotă, care este consilier local al comunei Giroc.


Conform inspectorilor de integritate, Pascotă „se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 11 ianuarie 2010, întrucât S.C. Pascota Racing S.R.L. (societate în cadrul căreia  acesta a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator) a încheiat, în perioada 2010 – 2012, contracte de prestări servicii și de lucrări cu S.C. Giroceana S.R.L. (societate înființată de Primăria Giroc), bunurile vândute fiind la un preț superior prețului pieței”.

Ionel Pascota este vicepreședintele Federației Române de Motociclism și anul acesta a cucerit titlul în Campionatul European de Est la 600 cmc, pe lângă numeroasele titluri de campion național. Sportivul este consilier local la Primăria comunei Giroc. Mâine, Ionel Pascotă va participa la Gala Federației Române de Motociclism organizată la Consiliul Județean Timiș.

UPDATE Ionel Pascotă a declarat pentru PRESSALERT.ro că „firma Pascota Racing nu a fost a mea. Deocamdată  nu am primit nimic oficial. Nu pot face nicio afirmaţie”.

3 COMENTARII

  1. Ce surpriza mare…. Doar se stie ca cine vrea ceva la Giroc trebuie sa apeleze la Pascota.Mai bine l-ati fi intrebat cate parcele de teren a concesionat de la primarie si le-a vandut mai departe cu 5000Euro/concesiune.Verificati actele sa vedeti cate rude de-a lui Pascota au primit concesiuni.

  2. ca sportiv jos palaria:ce dracului ti-o trebuit politica mai ales psd inseamna ca-i pui de comunist cine intra in banda psd caracter zero ,furaciuni si minciuni la maxim:rusine sa-ti fie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.