Bilete de tratament prea puține pentru pensionarii din Timiș. În ce stațiuni...

Bilete de tratament prea puține pentru pensionarii din Timiș. În ce stațiuni pot merge ca să se trateze

0
DISTRIBUIȚI

1622667_693428454047802_827741591_n

Pensionarii din județul Timiș se pot bucura, pentru prima dată în acest an, de un nou sejur finanțat de stat. Casa Județeană de Pensii Timiș anunță că au fost repartizate 70 de bilete de tratament pentru pensionarii care au nevoie de recuperare.


În condițiile în care în județul nostru există zeci de mii de pensionari, aceste sejururi oferite gratuit de către stat sunt praf în ochii persoanelor vârstnice.

Potrivit Casei Județene de Pensii Timiș, atât pensionarii, cât și asigurații bugetului asigurărilor de stat au putut opta pentru stațiuni precum Buziaș, pentru cei care au probleme cardiovasculare, 1 mai și Geoagiu, pentru persoanele cu reumatism, sau Moneasa, pentru pensionarii cu nevroză.

Biletele de tratament s-au eliberat, în această săptămână, celor care au depus la sediul Casei de Pensii o cerere, copie după trimiterea medicală, un cupon de pensie de pe ultima lună sau adeverință cu venitul brut din ultima lună, precum și cartea de identitate, în original și copie xerox. Cei 70 de pensionari care au prins un bilet de tratament vor merge în stațiuni începând de astăzi.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.