Instructaj inedit la Prefectura Timiş. De ce s-a supărat Eugen Dogariu pe...

Instructaj inedit la Prefectura Timiş. De ce s-a supărat Eugen Dogariu pe şefii de deconcentrate

1
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu prefect

Şefii de deconcentrate din Timiş ar putea beneficia de un instructaj special, făcut de nimeni altul decât prefectul Eugen Dogariu. Reprezentantul guvernului în teritoriu a anunţat astăzi, la finele colegiului prefectural, că intenţionează să îi înveţe pe cei care conduc deconcetratele cum se folosesc telefoanele mobile.

Întrebat de ce i-a venit o astfel de idee, Dogariu a spus că mai mulţi şefi de deconcentrate au folosit telefonul mobil pe durata colegiului, care nu a ţinut mai mult de 45 de minute, motiv pentru care a crezut că a avut loc vreun incident grav sau că este vorba despre o urgenţă.


După ce s-a lămurit că nimic rău nu s-a petrecut, reprezentantul gvernului în teritoriu a spus că nu i se pare normal ca nici măcar preţ de 45 de minute telefoanele să nu poată fi lăsate la o parte sau măcar mutate pe modul silenţios.

1 COMENTARIU

  1. Bre nea Eugen, ashtia fac bani pt. mine cu smartfoanele alea! Ntelegi tu? Sau pe limba ta de European care sti limbi straine da nu-ti foloseste la nimic cat esti printe noi: Time is money! Hai sa traiesti ca esti baiat bun si te chem duminica la un piesce….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.