„Personalitatea” Ovidiu Drăgănescu, băgat pe uşa din spate în conducerea PNL Timiş

„Personalitatea” Ovidiu Drăgănescu, băgat pe uşa din spate în conducerea PNL Timiş

2
DISTRIBUIȚI

ovidiu draganescu cu dungi

Ovidiu Drăgănescu, fostul prefect de Timiş, a reintrat, ieri, în conducerea PNL Timiş, deşi în partid nu s-au organizat alegeri. În urma votului, Drăgănescu este membru în Biroul Politic Teritorial al PNL Timiş, acesta explicând pentru PRESSALERT.ro că „le-am spus de mult să mă implice în campanie. Unde sunt 31 în birou, ce mai contează unu? Nu ştiu dacă o să reintru în prim plan, o să vedem”. Liderul organizaţiei, Nicolae Robu a explicat în stilul caracteristic cooptarea fostului prefect în conducerea partidului „ nu are nimic spectaculos în spate.


Pur și simplu ne-am întâlnit – și asta s-a petrecut absolut întâmplător – în benzinăria OMV de pe str. Cluj, unde eu am oprit în weekend să-mi spăl mașina personală, iar dl Drăgănescu bea o cafea / suc. Am petrecut cca 20 minute împreună, am stat de vorbă omenește, colegial și dl. Ovidiu Drăgănescu mi-a spus că ar vrea să se reactiveze politic. I-am replicat că nu-i nicio problemă, îl putem primi în Biroul Politic Teritorial ca personalitate, așa cum am procedat și cu dl. Paul Pîrșan, Rectorul USAMVBT, și cu Sorin Mușuroi, Decanul Facultății de Electrotehnică și Electroenergetică, evident, personalități sub altă perspectivă decât el. S-a bucurat, iar joi la ședința BPT am pus în practica propunerea și asta-i tot!”. În mandatul său de prefect, Ovidiu Drăgănescu s-a remarcat prin faptul că a fost cel care a supervizat afacerile cu terenuri ale lui Nicolae Mann, comisia judeţeană de fond funciar aprobând transferuri ilegale de terenuri din tot judeţul la Sânandrei.

2 COMENTARII

  1. Problema nu este cu Draganescu, care oricum nu mai conteaza politic, ci cu Robu pentru care statutul PNL nu mai are nici o valoare. Pentru el, biroul de conducere reprezinta o multime cu singura misiune de a „aproba” tot ce-i trece prin minte fara nici o consultare prealabila. Pot sa fie 30, 31 sau mai multi, tot aia este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.