Doi liceeni din județul Timiș, ELIMINAȚI de la ultima probă a examenului...

Doi liceeni din județul Timiș, ELIMINAȚI de la ultima probă a examenului de Bacalaureat. Cum au încercat să copieze

1
DISTRIBUIȚI

fituica

Doi absolvenți de clasa a XII-a din județul Timiș, care au susținut astăzi ultima probă a Bacalaureat-ului au fost eliminați din examen, pentru că au încercat să copieze. Este vorba despre un licean care a susținut proba scrisă la Fizică și altul care și-a evaluat cunoștințele la Geografie.

“Unul dintre elevi a fost prins în timp ce butona telefonul mobil, iar altul a fost surprins de profesorii supraveghetori cu fițuici”, ne-a declarat Aurelian Sima, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.


Pentru că au încercat să fraudeze Bacalaureat-ul, cei doi liceeni au primit nota 1 și nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni ale “examenului maturității”.

4.552 de candidați din județul Timiș s-au înscris la proba la alegere a profilului și specializării, însă aproape 400 au absentat. Cei mai mulți absolvenți de liceu, 225, nu s-au mai prezentat la proba scrisă la Biologie vegetală și animală.

Rezultatele la examenul de Bacalaureat vor fi afișate luni, 7 iulie, până la ora 12.00. Tot în aceeași zi, între 12.00 și 16.00, liceenii nemulțumiți de nota primită pot depune contestații, urmând ca rezultatele finale să fie anunțate pe 11 iulie.

Ministerul Educației Naționale a publicat, în urmă cu puțin timp, baremele de corectare ale subiectelor pe care le-au primit liceenii, astăzi, care pot fi consultate AICI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.